Lion Strings® kot registrirana blagovna znamka

Zaščitni znak in blagovna znamka EU

Z veseljem sporočamo, da je Lion Strings pridobil status uradno registrirane blagovne znamke na področju Evropske unije.

O podjetju Lion Strings

Lion Strings®, ustanovljen z misijo ponuditi visokokakovostna godala, loke in dodatke za godala, pridobiva na veljavi in prepoznavnosti tako doma kot v tujini. Izbrani materiali in rigorozen proces nadzora kvalitete poskrbi, da je vsak inštrument izjemno kakovosten, neodvisno od cenovnega razreda. Podjetje, ki je znano po svojem strokovnem svetovanju nudi tudi možnost najema in brezplačnega preizkusa instrumentov.

Zaveze za prihodnost

Z registracijo blagovne znamke Lion Strings® načrtuje še intenzivnejše delovanje na evropskih trgih, kjer želi še naprej ponujati izjemne godalne inštrumente, ter razvijati nove produkte v zadovoljstvo še več godalnim glasbenikom širom Evrope.

Dobrodelnost

Naša velika zaveza ostaja redna podpora mladim godalcem skozi sponzorsko dejavnost in podporo glasbeno-izobraževalnim inštitucijam. ” Ker obožujemo godala!” zaključi Marko Kragelnik violončelist in direktor Lion Strings®.


DOŽIVITE IZKUŠNJO IZBRANIH GODAL TUDI VI

Naročite svoj obisk že danes


Izbrani inštrumenti Lion Strings® evropskega lesa in mojstrske izdelave


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja